Bikemania slotspel

Gasen i botten och håll i hatten

Är du en person som ständigt är på jakt efter ett fartfyllt och nervkittlande tidsfördriv? Är du en person som älskar extremsporter och adrenalinrusher?

Då är Bike Mania Slot Machine från Portomaso Gaming perfekt för dig!

Med detta online casinospel får du chansen att ge dig ut på ett äventyr som inte kommer lämna dig med en trasig mountainbike i ett dike med en känsla av tomhet och uppgivelse. Istället kommer du uppfyllas av en känsla av adrenalin som får dig att gå i taket.

Din klassiska tävlingsbana har tagit en ny form av en 5 raders spelplan där du gör allt för att hålla dig i rakt i kurs för att kamma hem de stora vinsterna. Temat håller sig till de olika delarna din mountainbike är uppbyggd av och ger dig utdelning om du lyckas pricka tillräckligt många av dessa.

Bikemania slotspel

Ett iögonfallande spel

Att hoppa upp på sin fiktionära mountainbike och ge sig ut har aldrig varit enklare. Det är bara att njuta av upplevelsen och kasta dig ut i tävlingsbanan.

De olika bilderna som du ser rulla ut – pedaler, kedjor, kugghjul, säkerhetshandskar, sadlar, skruvar och bokstäver är alla visuellt iögonfallande även om de inte är något att hylla till skyarna. De drar inte bort uppmärksamheten från spelet i sig utan sätter en extra prägel på ett redan färgglatt spel.

Gör dig redo för en optimal start

Innan du tar ansatts och kastar dig ut så måste du ge dig själv de bästa förutsättningarna för att kamma hem de stora vinsterna. Som många andra spel ger Bike Mania dig möjligheten att justera storleken på ditt myntvärde vilket i sin tur ger dig mer utbetalning när du landar på en vinstrad.

Efter du justerat ditt myntvärde så är det dags att välja hur många linjer du vill spela på åt gången – ju fler rader du spelar åt gången ger dig mer chans att matcha de olika bilderna på en av dina rader. Kombinera detta med att Bike Mania har hela 25 olika vinstlinjer som kan prickas in så finns det god chans till vinst. Med detta sagt så måste du ta i beaktning att ju mer du ökar ditt myntvärde och linjer du spelar på – desto mer kostar det varje gång du spinner i spelet.

Agera som en mästare på banan

När du väl gasat ut ur startposition så är det dags att veta hur du bäst utnyttjar de olika spelen som Bike Mania har att erbjuda. Som tidigare nämnt ska du försöka matcha de olika delarna på hjulen. Bike Mania använder sig även utav Wildeffekten där den aktivt ersätter en symbol för att försöka matcha till en vinst. Det finns även free spins att hämta om du landar på mellan 3 till 5 av scattersymbolerna som finns i spelet. Dessa uppkommer till mellan 10 till 20 free spins.

Finns möjligheter till förbättring

Överlag så är Bike Mania ett väldigt fartfyllt spel som du inte kommer tröttna på efter några rundor. Däremot finns det visuella aspekter som Portomaso Gaming hade kunnat förbättra då vissa symboler liknar varandra vid första ögonkastet.

Leave a Comment